Projecten in de zorg: proces, informatie en organisatie

U staat op het punt een project te starten of deze is al een eind op weg, maar het loopt niet goed genoeg om wat voor reden dan ook. Het ontbreekt misschien aan ervaring of er is onvoldoende capaciteit, wellicht beschikt u niet over de geschikte medewerkers of zorgverleners en ICT-ers weten elkaar niet voldoende te vinden. Dan is dit het moment om KvdZC in te schakelen.

Het begeleiden en ondersteunen van projecten op het snijvlak van proces, informatie en organisatie is ons dagelijks werk. Ook bij afdelingsoverstijgende implementaties, waardoor werkprocessen wijzigen en er aanpassingen zijn in de patiëntenstromen, wordt een beroep gedaan op KvdZC. 

KvdZC kan op meerdere niveaus adviseurs/projectleiders inzetten en is in staat om op meerdere niveaus te werken of zo nodig op verschillende fasen van het project  in te stappen. KvdZC werkt waar nodig samen met gevarieerde deskundigheid uit het eigen netwerk en is dus ook in staat snel op te schalen of extra expertise in te zetten. Door de jarenlange ervaring in de zorg met projecten op het gebied van proces, informatie en organisatie begrijpen wij hoe de zorg werkt en hoe projecten (kunnen) verlopen. Deze ervaring nemen we altijd met ons mee, zodat uw zorgorganisatie een project met een goed resultaat kan afsluiten.

Opdrachtgevers

KvdZC heeft altijd met veel plezier voor diverse opdrachtgevers mogen werken, zowel voor zorgorganisaties zelf als voor organisaties die gerelateerd zijn aan de zorg. Denk hierbij aan organisaties zoals VZVZ, NIctiz, KNOV, GGD GHOR Nederland, Actiz, NCJ CVZ, indicatie orgaan en diverse verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties, jeugdgezondheidszorg, jeugdzorg en ziekenhuizen.